HTML

Fejezetek egy színész-humorista életéből

20 év színészi, rádiós és tévés múlttal betegség miatt a parc fermé-be kerültem. Nem sírni akarok, csak újra beindítani a motorokat. Ez csak úgy jöhet össze, hogy a fejemben kavargó dolgokat kiadom. Remélem segítetek ebben.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kelléktár

2009.06.04. 14:56 Nucciox1/9

Tegnap ismét gyarapodtunk, jó kis krimiben sikerült rendőrködnöm. Hajnali egykor a kellékesermestek nem is csodálkoztak, hogy a 250w-os szirénát és a kék lámpát elkérem. A feleségem utál, a szekrények fele jelmezekkel és kellékekkel van tele, a fegyverarzenálról ne is beszéljünk. Utóbbinak többször láttam előnyét, általában zsarut játszom filmeken, megkapom a ruhát, a fegyvermester kioktat, majd alá akarja iratni a papírt, erre előveszem kis páncélbőröndömet (tartalma: 2 parabellum, 1 pithon magnum 357, egy uzzi, töltények, vérpatronok, pirotechnika, engedély). Általában itt kiakadnak, ha nem, még kiveszem a zsbemből a sorszámos magyar rendőrigazolványt (tiszteletbeli, de nem szoktam visszaélni vele), illetve a német rendőrigazolványt, az a régi, szerepbeli nevemre szól. Most a nagyobbik oldtimer kabrió lesz durva, kék és vörös villogó, profi sziréna kibeszélővel, egy korábbi melónak hála 16 db. stroboszkóppal a fényjelzőkben.

 

hoppá.

Szólj hozzá!

Címkék: filmforgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://utanamsracok.blog.hu/api/trackback/id/tr441163453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása