HTML

Fejezetek egy színész-humorista életéből

20 év színészi, rádiós és tévés múlttal betegség miatt a parc fermé-be kerültem. Nem sírni akarok, csak újra beindítani a motorokat. Ez csak úgy jöhet össze, hogy a fejemben kavargó dolgokat kiadom. Remélem segítetek ebben.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Formula 1

2009.06.03. 09:59 Nucciox1/9

Lehet, hogy koppanás lesz?

Bár péntekig leadták a nevezésüket a csapatok, de feltételekkel, ami nem érvényes, szóval jövőre csak a Williams és kötelező szerződése miatt a Ferrari van a listán. Na meg az új csapatok. Ha ezt 12.-én tényleg kimondja a FIA, gyakorlatilag megássa a sírját. Amin meg röhögtem, néhány éve mekkora hír volt, hogy a Daimler egyesült a Chryslerrel. Most szép sutyiban eladták, ki vette meg? A Fiat. Lassan surranópályán a digók lesznek európa legnagyobb gyártója. MONDOM lassan. :)

Szólj hozzá!

Címkék: 1 formula

A bejegyzés trackback címe:

https://utanamsracok.blog.hu/api/trackback/id/tr231160713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása