HTML

Fejezetek egy színész-humorista életéből

20 év színészi, rádiós és tévés múlttal betegség miatt a parc fermé-be kerültem. Nem sírni akarok, csak újra beindítani a motorokat. Ez csak úgy jöhet össze, hogy a fejemben kavargó dolgokat kiadom. Remélem segítetek ebben.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Technikai szünet

2009.06.09. 21:27 Nucciox1/9

Az elmúlt két napban kicsit ki voltam akadva a sajtó szakbarbársága és etiklánsága miatt, ezért aktuálisan azzal foglalkoztam.

Tényszerűen Bukovics Tamás sportfotós szörnyű tragédiája miatt konkrétan támadtam, az MTI olyan téves közleményt adott ki először, amiben még a vesszők sem voltak igazag. Mindezt több százezres havi fizetésért. A szenzációhajhászó cím, illetve a tényszerűen kiadott találgatások minden írott és iratlan normán átléptek. Bár már tisztább a helyzet, akkor is naponta csámcsognak rajta, hiszen szenzáció. Szerencsére a fórumozók jelentős része elküldte az újságírókat a francba.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar iroda tévirati

A bejegyzés trackback címe:

https://utanamsracok.blog.hu/api/trackback/id/tr71175465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása